EKOlogicky/EKOnomicky

EKOlogicky/EKOnomicky


EKOLOGICKÉ A EKONOMICKÉ STAVĚNÍ MÁ V DNEŠNÍ DOBĚ ZELENOU. SPOLEČNOST MS HAUS DALA TYTO VLASTNOSTI DO VÍNKU ŘADY MS EKONOMY.  HLAVNÍM MOTEM TÉTO ŘADY JSOU NÍZKÉ POŘIZOVACÍ NÁKLADY PŘI NÍZKÝCH PROVOZNÍCH NÁKLADECH A TUTO ZÁSADU PROPRACOVÁVÁ I V NOVIKÁCH PRO ROK 2012.

Domy společnosti MS Haus z řady MS Ekonomy se vyznačují úsporným, ale promyšleným konstrukčním řešením s jednoduchou dispozicí a vybavením, které snižuje pořizovací náklady na úroveň, která patří mezi nejnižší na trhu. Přitom zákonná i nadstandardní dobrovolná certifikace výroby i montáže dle Dokumentu národní kvality ADMD je samozřejmostí, stejně jako záruka na konstrukci 30 let.

Tepelněizolační vlastnosti stěn a stropů byly vylepšeny již v roce 2011, takže tloušťka kvalitní tepelné isolace ve stěnách je 240 mm a ve stropě dokonce 320 mm. Od stejného data jsou standardně montovány do všech domů izolační trojskla. V tomto provedení se pohybují celkové provozní náklady při vytápění el. konvertory a běžném využívání (veškerá el.energie) od 220 ,- Kč/m2/rok. Na přání je možno tyto parametry dále vylepšit. V nabídce jsou i speciálně vyprojektované pasivní domy.

Při výrobě a montáži je jedním z nejdůležitějších parametrů používání ekologických materiálů šetrných k životnímu prostředí a pocházejících v co nejširším měřítku z obnovitelných zdrojů. Nejzásadnější novinkou roku 2012 je použití sádrovláknitých desek Fermacell Greenline pro všechny vnitřní povrchy stěn již ve standardu pro všechny nově projektované domy. Společnost MS Haus je první v segmentu montovaných dřevostaveb, která se k tomuto kroku odhodlala.

Fermacell Greenline dokáže trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Škodlivé látky se uvolňují nejenom ze stavebních materiálů, ale dostávají se do ovzduší také v průběhu užívání prostor, např. z nového nábytku, podlahových krytin, nátěrů nebo čisticích  prostředků.

Již dlouhodobým standardem je možnost úpravy dispozičních řešení, volitelnost vybavení i stupně dokončení, osobní přístup a garantovaná pevná cena ještě před uzavřením smlouvy na projektové práce.

Mezi další novinky roku je 2012 jsou kvalitní, dovozové obložkové vnitřní dveře ve standardu, dodávka na klíč obsahuje i dodávku a montáž hromosvodu. Ubytování montážní skupiny ani doprava nezvyšuje ceníkovou cenu domu.

Pro stavby na klíč bezdrátové zabezpečovací zařízení a montážní set (akušroubovák a vruty s hmoždinkami) pro zakázky, kde bude smlouva o dílo uzavřena do 30.11.2012.

 

Společnost MS Haus s.r.o. dále připravuje zajímavé cenové akce. Sledujte proto webové stránky www.ms-haus.cz.