Zveme Vás na Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno 2013

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno 2013

Přijďte nás navštívit na brněnském výstavišti v termínu od 23-27. 4. 2013, kde se uskuteční zcela nový veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno, který se bude věnovat dřevostavbám a konstrukcím. Veletrh  DSB – Dřevo a stavby běží souběžně se Stavebními veletrhy Brno 2013.

Na stánku společnosti MS Haus s.r.o. můžete shlédnout letošní novinku – film o realizaci dřevostavby rodinného domu MS 15 ve 3D a vážní zájemci o realizaci domu mohou získat mimo jiné slevu na dům dle jejich výběru ve formě  komínu s krbem Schiedel Kingfire zdarma při realizaci pouze vrchní stavby zvenčí dokončené nebo el. podlahové topení v celém domě zdarma při realizaci minimálně vrchní stavby na klíč dle popisu konstrukce a rozsahu dodávky.

Nárok na slevu je podmíněn přihlášením se na stánku společnosti MS Haus s.r.o. (pavilon P stánek č. 407) nebo účasti na Dni otevřených dveří v Hradci Králové dne 20.4.2013, uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě o dílo s objednávkou projektu do 30.6.2013. Zahájení realizace nejpozději jaro 2014.Na Vaši účast se těší celý realizační tým společnosti MS Haus s.r.o.